Markkinoinnin alkeita pikkulauantaihin

Tässäpä Halloweenia edeltävänä pikkulauantaina pikkujoulukautta odotellessa vähän erilaisempi näkemys markkinoinnin alkeisiin.

Varokaahan käyttämästä harhaanjohtavaa mainontaa. ;)

 

Markkinoinnin alkeet

 

Markkinointia naisen näkökulmasta

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren miehen. Menet hänen luokseen ja sanot: ”Olen aika hyvä sängyssä!” Tämä on suoramarkkinointia.

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren miehen. Menet hänen luokseen ja pyydät puhelinnumeroaan. Seuraavana päivänä soitat hänelle ja sanot: ”Olen aika hyvä sängyssä!” Tämä on puhelinmarkkinointia.

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren miehen. Ystäväsi menee hänen luokseen ja sanoo: ”Tuo tuolla takana on aika hyvä sängyssä.” Tämä on mainontaa.

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren miehen. Menet hänen luokseen ja virkistät hänen muistiaan: ”Muistatko vielä, kun oltiin kaksi viikkoa sitten treffeillä? Muistatko, että olen aika hyvä sängyssä?” Tämä on olemassa olevan asiakassuhteen hallintaa ja ylläpitoa.

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren miehen. Menet hänen luokseen ja sanot: ”Olen aika hyvä sängyssä!” Sitten riisut puserosi ja näytät hänelle rintasi. Tämä on tavaramarkkinointia.

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren miehen. Menet hänen luokseen ja kehut hänen tyylitajuaan ja todella hyvän tuoksuista partavettään. Sitten kaadat hänelle lasin viiniä, sytytät tupakan ja sanot hänelle: ”Olen aika hyvä sängyssä!” Tämä on suhdetoimintaa.

 

Markkinointia miehen näkökulmasta

Olet bileissä. Näet siellä aivan jumalaisen ihanan nuoren naisen. Menet hänen luokseen sanot hänelle: ”Olen aika hyvä sängyssä, ja sitä paitsi jaksan koko yön yhteen menoon!” Tämä on harhaanjohtavaa mainontaa, joka on lailla kiellettyä.