Uusikulku.fi uusiutuu kuvien osalta – samalla Kiharapilven alta -blogia pääsee seuraamaan Instagramissakin

31.10.2017 13:15

Ota seurantaan kiharapilvenaltaofficial

Uusikulku.fi-internetsivusto uudistaa kuvamaailmaansa. Uusia kuvia niin brandiasiantuntija Reetta Uusikulusta kuin tapahtumista tästä eteenpäin löytyy sivuston kuvagalleriasta. Ilmeen uusi kulku -sivuille on koottu profiilikuvien lisäksi Reetta Uusikulusta myös hänelle omimmassa ympäristössä – luonnon keskellä. Otokset kuvastavat myös hänen moniulotteisuuttaan toimia missä tahansa, taustalla kun siintää kaupunki.

Uudet kuvat Reetasta on ottanut Uusikulun pitkäaikainen ystävä, kulttuurialan monitaituri ja artistikeikkakuvaaja Jukka Myllyniemi.

Samalla Kiharapilven alta -blogi saa uuden kanavan kasvavaan viestintäperheeseensä, kun tänään Kiharapilven alta aloittaa postaukset Instagramissa. Kiharapilven alta löytää Instagramista nimellä Kiharapilvenaltaofficial. Sieltä löydät Kiharapilven alta mietteet ja näkökulmat arjesta ja tapahtumista.
– Haluan tarjota seuraajilleni enemmän ja nostaa esiin ajatuksia elämästä tuorein ottein, kertoo Uusikulku Kiharapilven alta takaa.
– Sama persoonallinen ote, mikä blogissakin näkyy, on myös Instagramin postauksissa, lupaa Uusikulku ja jatkaa:
– Tämän vuoden teemanani on ollut uudistuminen ja uusiutuminen. Haluan sen näkyvän sivuillani ja blogin kehityksessäkin.

Kuvagalleriaan tästä.

Takaisin

© 2015/2020 Reetta Uusikulku Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella